Working With You

Uw IT-visie, onze expertise.

WIE ZIJN WIJ?

ONZE IT-DIENSTEN

Systeembeheer

Systeembeheerdiensten richten zich op het beheren en onderhouden van IT-infrastructuur, waaronder servers, besturingssystemen en gebruikersbeheer.

Dit omvat taken zoals het instellen van de server, beveiliging, software-updates, toegangscontrole voor gebruikers en systeembewaking.

Netwerkdiensten

Netwerkdiensten omvatten het ontwerpen, implementeren en beheren van computernetwerken die communicatie en gegevensoverdracht mogelijk maken. Dit omvat netwerkinstallatie, beveiliging, optimalisatie, probleemoplossing en draadloze netwerken.

Dit omvat netwerkinstallatie, beveiliging, optimalisatie, probleemoplossing en draadloos netwerken.

IT-ondersteuning

IT-ondersteuningsdiensten bieden technische hulp aan gebruikers, lossen hun technologiegerelateerde problemen op en bieden helpdeskondersteuning. Dit omvat het oplossen van hardware- en softwareproblemen, het helpen bij systeemconfiguraties en het geven van gebruikerstraining.

OVER ONS

Met meer dan tien jaar ervaring in de IT-sector heeft Consultum-IT een solide achtergrond ontwikkeld in netwerkengineering, systeembeheer en projectmanagement. Tijdens onze uitgebreide reis hebben we het voorrecht gehad om met prestigieuze multinationals als Destiny, Yokogawa en Siemens te werken, bij te dragen aan hun IT-infrastructuur en impactvolle projecten op te leveren.


Bij Consultum-IT geloven we in het bevorderen van samenwerkingsverbanden en het hand in hand werken met onze klanten en partners. Onze primaire focus ligt op het optimaliseren van systemen, het verbeteren van netwerkprestaties en het garanderen van een naadloze gebruikerservaring. We staan altijd klaar om onze expertise in te brengen en waarderen tegelijkertijd de inzichten en bijdragen van anderen. Samen kunnen we uitzonderlijke resultaten behalen waar alle betrokkenen van profiteren.

Succesvolle samenwerkingen

Contacteer ons

Heb je vragen? We staan altijd open om te praten over je bedrijf, nieuwe projecten, creatieve mogelijkheden en hoe we je kunnen helpen.

NL